صادرات را چگونه تعریف می کنید؟

صادرات را می توان در حال حاضر به عنوان کالا یا خدماتی توصیف کرد که به خارج از ایران ارسال می شود. بین حمل و نقل به ایران و حمل و نقل خارج از آن تفاوت های زیادی وجود دارد. مردم از منظر سازمانی تمایل دارند کسب و کار خود را با بخش صادرات راه اندازی کنند.

پس از خروج از ایران ، همه کالاهایی که به اقصی نقاط جهان صادر میکنیم باید از طریق اظهارنامه گمرکی بگذرد. در هزینه و فرآیند حمل و نقل نیز تفاوت وجود دارد زیرا حمل و نقل مواردی مانند اظهارنامه گمرکی را برای شما انجام می دهند. .

صادرات چه تفاوتی با فروش داخلی دارد ؟

تفاوت عمده در الزامات اظهارنامه به گمرک است. تفاوت عمده دیگر این است که اگر فقط یک فروش معمولی در ایران انجام داده اید، اگر در مالیات بر ارزش افزوده ثبت نام کرده باشید، مالیات بر ارزش افزوده پرداخت خواهید کرد. اگر کالاهایی را به خارج از ایران ارسال می کنید، مالیات بر ارزش افزوده پرداخت نمی کنید. به عنوان یک صادرکننده، باید ثابت کنید که کالاهای شما صادر شده است. اگر ممیزی شوید، از شما می‌خواهند شواهدی مانند اسناد حمل و نقل، مدرکی مبنی بر اینکه کالای شما به خارج از ایران رفته و به مقصد رسیده و غیره ارائه دهید.

صادرکنندگانی که برای اولین بار اقدام به تکمیل آن اسناد می کنند چگونه عمل می کنند؟ آیا الگوهایی از آن مستندات وجود دارد که بتوانند از آن استفاده کنند؟

مهمترین کاری که باید در هنگام صادرات انجام داد، ارائه آن چیزی است که به عنوان فاکتور تجاری شناخته می شود. اگر برای اولین بار صادر کننده هستید، باید به حمل و نقل تکیه کنید که بخش اظهارنامه گمرکی را برای شما انجام می دهد، اما برای انجام این کار، آنها به اطلاعاتی در فاکتور تجاری مانند طبقه بندی نیاز دارند. در مورد کالا، ارزش کالا، امضای فاکتور، و هر گونه الزامی که از سوی مشتریان آن‌ها وجود دارد، مانند اثبات مبدا نیاز است.

یک کسب و کار  از چه راه های دیگری باید پیشنهاد خود را برای صادرات تغییر دهد؟

واضح است که نکته مهم فرهنگ بازاری است که آنها به آن می فروشند و عناصر ترجمه و ارتباطات را نیز وارد می کنند. این به ویژه از دیدگاه تجارت الکترونیک صادق است زیرا ما تمایل داریم فرض کنیم که شما فقط به یک وب سایت به زبان انگلیسی نیاز دارید، زیرا افراد زیادی می توانند انگلیسی بخوانند، اما اینطور نیست. با وجود اینکه بسیاری از مردم انگلیسی می خوانند، معمولا ترجیح می دهند وب سایت ها را به زبان خود بخوانند. وقتی به خاطر داشته باشید که اکثر شرکت‌ها این روزها آنلاین هستند، باید اطمینان حاصل کنند که می‌توانند با مشتریان خود ارتباط برقرار کنند. اگر آنها ترجمه کار خود را انجام می دهند، باید اطمینان حاصل کنند که آن را به درستی انجام می دهند و هیچ چیز توهین آمیزی نمی گویند. اگر در مکانی که دارای فرهنگ قوی است چهره خود را از دست بدهید، می توانید تجارت خود را از دست بدهید.

چگونه در فرآیند صادرات موفق شویم؟

اغلب از ما سوال می شود که صادرکنندگان برای موفقیت در تجارت بین المللی چه کاری باید انجام دهند. وقتی از این سوال پرسیده می شود، ما این پاسخ را می دهیم که کاملاً به وضعیت کسب و کار شما بستگی دارد. شما باید به تجارت بین المللی به عنوان موجودیت متنوعی که واقعاً وجود دارد نگاه کنید. واقعاً چیزی به نام «صادرکننده متوسط» وجود ندارد. شما باید مسیر خود را بسازید.

برای شروع هیچ تعرفه متوسطی وجود ندارد، هیچ بخش متوسطی وجود ندارد و مطمئناً هیچ پاسخ ساده ای برای این سوال وجود ندارد که برای موفقیت در یک بازار جدید چه کاری باید انجام دهید. به عنوان مثال، تعرفه‌های دارویی معمولاً 0 درصد است، در حالی که سرامیک‌ها بسته به اجزای سازنده، مواد و شکل نهایی می‌توانند از 5 تا 25 درصد متغیر باشند. کشاورزی می تواند از 30٪ – 45٪ – یا حتی در برخی موارد بیشتر باشد – و شامپاین 20٪. قواعد مبدا در قراردادهای تجاری متفاوت است و نقش کلیدی در تعیین اینکه آیا کالاها را می توان با تعرفه کاهش یافته وارد کرد یا خیر، بازی می کند.

نکته مهم اینجاست که میانگین وجود ندارد. هر موقعیتی متفاوت است.

هیچ پاسخ «یکسانی » برای سؤال «چگونگی صادرات» وجود ندارد.

هنگامی که کد HS خود را بدانید، می توانید هزینه واردات محصول خود را به بازارهایی که به آن صادر می کنید، شناسایی کنید. این هزینه معمولاً توسط مشتریان و شرکای شما پرداخت می شود، اما برای حفظ رقابت باید این هزینه را در قیمت گذاری کلی خود لحاظ کنید. از سوی دیگر، واردکنندگان کالاهای ایرانی باید طبق برنامه تعرفه‌های ایرانی به سازمان تجارت جهانی، تعرفه‌هایی را بپردازند.

هنگام شناسایی آنچه برای صادرات به یک بازار جدید باید انجام دهید، بنابراین باید کد HS خود را تعیین کرده باشید و مشخص کنید که هنگام تجارت تحت قوانین WTO یا برای برخی از بازارها، توافقات تجاری ترجیحی چگونه بر شما تأثیر می گذارد.

صادرات زمانی آسان است که بدانید چگونه آن را مدیریت کنید

صادرات، مانند هر شکلی از کسب و کار، شامل چالش ها و همچنین فرصت هایی است. کسب و کارهایی که قبلاً به خارج از ایران صادرات داشته اند، با مراحل  اداری مختلف و اسناد و مدارک مورد نیاز که باید انجام دهند تا با موفقیت بدون تاخیر یا جریمه در مرز صادرات داشته باشید، آشنا هستند.

کسانی که تازه وارد صادرات شده اند نباید دلسرد شوند. مؤسسه صادرات و تجارت بین‌الملل ضرب‌المثلی دارد که می‌گوید: «صادرات زمانی آسان است که بدانید چطور!» تحقیق در مورد بازار شما، درک اینکه چه مدارکی باید تکمیل شود و دانستن اینکه چه مقررات و مالیات‌هایی برای نوع محصول شما اعمال می‌شود، همگی وظایف اساسی صادرکنندگان هستند. ، اما زمانی که در مورد نحوه انجام صحیح آنها بیاموزید کاملاً قابل انجام هستند.

Join to newsletter.

Curabitur ac leo nunc vestibulum.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Continue Reading

Get a personal consultation.

Call us today at (555) 802-1234

Request a Quote

Aliquam dictum amet blandit efficitur.